Rengøring i private hjem

En ren fornøjelse
Hos HH Rengøring står vores mange kompetente og servicemindede medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med rengøringen. Med HH Rengøring bliver der altid skinnende rent, og vi sætter altid stor pris på grundighed og tilfredshed blandt vores kunder. Vi klarer både små private rengøringsopgaver og større erhvervsrengøring, og vi står altid parate til at servicere dig. Med hjælp fra os behøver du ikke længere at bekymre dig om hverken støvsuger eller vaskeklud – det klarer vi.
Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi hjælpe lige netop dig. Sammen finder vi et godt tilbud på din rengøringsopgave, der er tilpasset til dig og dit behov. Vi gør en dyd ud af at finde en god løsning, der passer til dig og derefter lave en rengøringsplan i fællesskab.
Vi glæder os allerede til at gøre rent for dig!

Erhvervsrengøring

Mere end 30 års erfaring
Hos HH Rengøring har vi stor erfaring, og har igennem tiden udført rengøringsopgaver for en bred vifte af både små og store virksomheder, og vi tager også gerne hjem til dig, og ordner rengøringen i det private.
HH Rengøring blev grundlagt af Hanne Henriksen i 1991, og har siden udviklet sig til et firma, der tilbyder alt indenfor rengøring. Vi har siden opstarten haft mange tilfredse kunder og med vores mange års brancheerfaring, er vi hos HH Rengøring en solid leverandør af dygtige og kvalificerede medarbejdere.
HH Rengøring har mere end 30 års erfaring, og har igennem tiden altid tilbudt kvalitetsrengøring til vores mange loyale kunder. En del af vores glade kunder har været med helt fra starten, dengang da HH Rengøring i sin tid startede op.
Vi vægter kvalitetsrengøring højt og til en ordentlig pris, så du undgår både sjusk, snavs og en dårlig oplevelse. Det betyder, at vi altid kan tilbyde og levere rengøring af høj kvalitet. Vores primære område er Lolland Falster, Sydsjælland og Møn, men vores trofaste rengøringsteam tager også gerne turen til resten af Danmark for at hjælpe med rengøringen.